Kraamzorghotel noord versoepelt bezoekregels!
15445
post-template-default,single,single-post,postid-15445,single-format-standard,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Kraamzorghotel noord versoepelt bezoekregels!

Kraamzorghotel noord versoepelt bezoekregels!

Kraamzorghotel Noord is een bijzonder kraamhotel met een rijke historie. Ruim 25 jaar geleden werden hier al de eerste gasten ontvangen. In de jaren daarna hebben duizenden moeders en hun pasgeboren kinderen professionele en liefdevolle kraamzorg ontvangen aan de Vliegveldweg.

Niet zo lang geleden verbleef er zelfs een jonge moeder die dit kraamzorghotel had gekozen omdat haar eigen moeder jaren geleden ook al een tevreden gast van het kraamzorghotel was. Hoe mooi is het als je meerdere generaties kraamzorg mag geven!

De kraamverzorgenden staan voor je klaar en zorgen er samen met jou voor dat je helemaal zelf voor je kindje kunt zorgen. Ze helpen je met het op gang brengen van de borstvoeding, geven je tips voor de hechting met je baby en instructies over bijvoorbeeld veilig slapen. Uiteraard voeren ze ook alle medische controles uit bij jou en je pasgeboren baby Het hechte team is een gevarieerde combinatie van kraamverzorgenden die er al vanaf de opening zijn en  kraamverzorgenden die de opleiding recent hebben afgerond. 

Beval je thuis of in één van de ziekenhuizen aan de noordoever van Rotterdam, dan is het zeker de moeite waard om daarna je kraamtijd door te brengen in Kraamzorghotel Noord. Je krijgt dag en nacht kraamzorg in een sfeervolle kamer in een vleugel van het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

Met de versoepeling van de Corona-maatregelen vanuit de overheid, kunnen ook de bezoekregels weer versoepeld worden. Naast natuurlijk je partner, zijn kinderen tot en met 12 jaar uit je eigen gezin van harte welkom! Wel geldt een maximum van 2 kinderen per dag. Er geldt bovendien een leuke actie: verblijf je in mei, juni of juli in Kraamzorghotel Noord? Dan ontvang je een leuk en persoonlijk cadeau!

Het is belangrijk om te weten dat wij in verband met het Corona-virus striktere en uitgebreidere hygiëneregels in acht nemen. Alles voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers!